Specialist in citrus, exoten, zomerfruit en Spaanse groenten tijdens de wintermaanden.

Assortiment

Specialist in citrus. U kunt bij ons het hele jaar rond terecht voor appelsienen, clementines, mandarijnen, clemenvilla, pompelmoezen,… In de winter komt de aanvoer hoofdzakelijk uit Spanje, tijdens de zomermaanden uit overzeese gebieden.

Tyler , quality lemons De citroenen, het welgekende merk Tyler, zijn het hele jaar door beschikbaar. Spaanse citroenen tijdens de wintermaanden en Argentijnse citroenen tijdens de zomer. Wij bieden u op elk moment de beste citroenen.

Ananas ANANDOU is 12 maanden per jaar verkrijgbaar en mango’s  worden per vliegtuig aangevoerd uit Burkino Faso tijdens het seizoen.

De zomermaanden staan voor een breed assortiment  fruit, voornamelijk uit Spanje en Frankrijk: nectarines en perziken,  pruimen en abrikozen, kersen, appelen, peren en allerhande meloenen: galia, cantaloupe, piel de sapo, cavaillon, ….

In de winter halen we de Spaanse zon binnen met een groot gamma groenten zoals courgetten, aubergines, paprika’s, komkommers, tomaten, cherrytomaatjes, boontjes,…

Tijdens het seizoen ook kaki persimon, druiven, primeuraardappelen, salades, bloemkool, … te verkrijgen.

Wij proberen steeds in te spelen op de wensen en de behoefte van onze klanten. Zoekt u een ander product, vraag het ons gerust !

Zeghers NV

Werkhuizenkaai 112-154, 1000 Brussel - Magazijn 30-31 - Tel +32 (0)2 242 45 96 - info@zeghers.be