Scroll

Certificaten

Certificaten

Onze onderneming hecht uitermate veel belang aan de constante kwaliteit en de versheid van de producten die wij verkopen.

Wij werken volgens de normen van de International Food Standard (IFS). We behaalden onder andere het IFS-certificaat ‘IFS Cash & Carry/Wholesale’ met de rating ‘higher level’. Dit certificaat verzekert u dat wij de risico’s inzake voedselveiligheid perfect kunnen inschatten en counteren. Op deze manier creëren wij een vertrouwensrelatie tussen ons en onze klanten.

Daarnaast behaalden we ook het BIO-certificaat voor onze citroenen. Dit houdt in dat we conform de eisen inzake de biologische productie en de etikettering van biologische productie van citroenen werken.

Door de naleving van de HACCP-richtlijnen, voldoen wij steeds aan alle wettelijke en marktgeldende vereisten. De opvolging in ieder stadium wordt gegarandeerd door ons tracibility-systeem.

Ook aan onze leveranciers stellen wij hoge eisen. Ze werden met zorg uitgekozen en zijn door de jarenlange samenwerking hechte partners van Zeghers. Bovendien zijn zij ook in het bezit van de nodige certificaten.

Bekijk hier onze behaalde certificaten.

GLN: 5488888012585

Interesse in of vragen over onze producten?

Contacteer ons