Scroll

Het team achter Zeghers

Het team achter Zeghers

Zeghers is een rasecht familiebedrijf dat al drie generaties lang met veel zorg en passie draait. Met Peter Maes staat de derde generatie aan het roer. Als General Manager leidt hij het team met Nathalie aan zijn zijde. Zij neemt de accountmanaging en het financiële aspect voor haar rekening.

Sabino – voormalig General Manager van Amoroso – vervoegde het team in 2020 als Sales Manager. Samen met Gjon organiseert, beheert en optimaliseert hij de verkoop. Josephine is onze accountant en beheert onze boekhouding tot in de puntjes. De dagelijkse organisatie en opvolging van de magazijnactiviteiten worden verzorgd door onze warehousemanager Michaël.

Giusy en Létizia staan dag in, dag uit in contact met onze klanten. Voor het quality- en customer relationship support moet u bij Giusy zijn. De dagdagelijkse klantenadmistratie doet Létizia met veel plezier!

Geschiedenis

Geschiedenis

1967

Carlofruit wordt opgericht door de drie gebroeders Maes die de handelsactiviteiten van hun vader hebben overgenomen.

1991

Carlofruit met Henk en Peter Maes nemen Zeghers Fruits SPRL over op het E.C.F.G. in Brussel.

2000

Zeghers NV breidt uit! Naast Magazijn 30 nemen we magazijn 31 erbij.

2020

Opnieuw wordt er uitgebreid, we nemen magazijn 32 erbij. Sabino Piccarreta – de General Manager van Amoroso – vervoegt hierbij het team van Zeghers.

2021

De huidige drie magazijnen worden omgetoverd tot één modern geheel. Zo kunnen we onze klanten efficiënt voorzien van de beste kwaliteit onder de beste omstandigheden.

2023

Zeghers ondergaat een heuse rebranding: van een sprekend logo en krachtige baseline, tot een gloednieuwe website!

2024

Zeghers start met een nieuw intern computersysteem en online ordersysteem. We vergroten de capaciteit van ons magazijn door meer laadkades toe te voegen voor een efficiëntere werkstroom.

Missie en visie

Missie en visie

Zeghers NV is een gerenommeerd importbedrijf dat zijn klanten dagelijks voorziet van de meest kwalitatieve verse groenten en fruit. Onze klanten kopen bij ons omdat ze weten dat er bij ons het hele jaar door verse producten beschikbaar zijn. Wij importeren vanuit Spanje, Italië, Frankrijk, Argentinië, Peru…

Groothandelaars, retail, marktkramers, detailhandelaars en leveranciers voor horeca en grootkeukenbedrijven zijn één voor één klanten waarmee we een sterke relatie proberen op te bouwen. We streven dagelijks naar het aanbieden van fruit en groenten van de beste kwaliteit tegen de beste prijs voor iedere klant.

Interesse in of vragen over onze producten?

Contacteer ons